Ma gandeam...

Dupa ce am navigat putin pe net si am citit cateva articole legate de "Lights off/Life ON" si am vazut cateva videoclipuri pe iutub,am constatat ca oamenii astia nu prea iau in serios treaba asta.
Bine,oricum nu stau eu sa le explic lor care sunt beneficiile noastre si ale planetei.
Toti se vaita si/sau fac misto.Boilor,daca v-ati fi gandit putin,chiar puteti face niste lucruri fara sa simtiti lipsa electricitatii.
Ganditi si voi putin.Nu va ganditi? Va e lene sa si ganditi,huh?
Hai ca tot am adus eu vorba de asta,sa va luminez:

1.Puteti sa invatati sa folositi o lanterna.O lanterna nu o aprinzi ca sa orbesti pe cineva si sa te dai mare ca ai tu lanterna cu leduri.Explorati-va camerele luminand obiectele cu ajutorul lanternei.Veti observa ca totul se vede altfel.
2.Spuneti povesti de groaza la lumina lanternei.
3.Faceti focul in curte/mijlocul camerei si cantati "Cumbaya".E bine sa aveti o chitara.Si sa cantati la ea cu un pieptene cum faceam eu cand aveam 5 ani :)))).
4.Faceti o laba pozitionand lanterna in asa fel incat sa vedeti umbrele pe perete.Nu uitati ca obiectele asezate in lumina lanternei par mai mari.Veti fi de 2 ori mai satisfacuti.Fetelor voi puteti sa faceti figurine cu mainile in lumina lanternei.
5.E o ocazie buna sa faceti sex la lumina lumanarii.Si asa aveti atatea lumanari pe raft si nu le-ati aprins niciodata.Ar cam fi cazul altfel se duce naibii parfumul lor.
6.Nu mai am idei.
7.Astept ideile voastre.Cum veti petrece o ora pe intuneric ?
8.Cititi o carte la lumina lumanarii.Asta daca va tin ochii.Pe mine ma tin.Deci eu mi-am gasit ocupatie.
9.Am zis.
10.Kissez :*

13 comments:

Ramona said...

eu as face focul in mijlocul sufrageriei, dar sincer, nu cred ca-s de acord vecinii :) La ce ora tre sa sting lumina?

Anonymous said...

ma bucur ca sunt singurul care nu stinge lumina!:))

Olive said...

@peri :la 20:30 :)
@zeke :rusine sa-ti fie!:P:P:P

Anonymous said...

:)) m-am cam plictisit de incercarile astea de a salva ceva ce nu merita salvat

Malpraxis said...

"5.E o ocazie buna sa faceti sex la lumina lumanarii.Si asa aveti atatea lumanari pe raft si nu le-ati aprins niciodata.Ar cam fi cazul altfel se duce naibii parfumul lor"

eu o sa fiu la meci intr-un bar dar da face-ti sex daca sunteti acasa si stinge-ti luminile si ce mai e pe curent...o ora fara curent si fara lumina egal cu inca o ora de sex, ce alegi???

Anonymous said...

Ce-ar fi daca voi, fetele, mi-ati face mie o laba la lumina de lanterna. Sau un botic pufos :) In rest, daca stingi becurile si lasi frigiderul pornit n-ai facut niciun drac. Cel mai bine era daca ora de stingere a luminii era 04:00 AM. Nu mai comenta nimeni nimic atunci.

Olive said...

aici nu e vorba doar de becuri,e vorba de orice poate fi scos de la curent timp de o ora.daca frigiderul tau tipa de gol ce e poti sa-l scoti din priza :)
cea mai eficienta metoda e sa inchizi tot de la panou :)
o ora pe an nu cred ca omoara pe nimeni :)

Vizitator said...

Mai,se scrie youtube nu iutub.Invata sa scrii,inainte sa te apuci de blogging!!Nenorocitule!!

Olive said...

Mai sa fie.Chiar Mircea Badea mi-a invadat spatiul si mi-a lasat acelasi mesaj de 5 ori.Nu este o caracterizare prea buna pentru ca sunt fata.Iar faptul ca am scris iutub in loc de youtube e fix problema mea si modul meu de a scrie pe acest blog.Poate nu un mod inteles de toata lumea care intra accidental,pentru ca blogul asta e pentru prieteni nu pentru a ma clasa pe vreun loc anume.Degeaba iti admir punctele de vedere,tu nu faci decat sa pui o eticheta cuiva fara sa stii cu cine vorbesti sau cui transmiti mesaje.

PS:Am avut una dintre cele mai bune profesoare de romana din tara asta,la fel de buna ca mama ta.Stiu sa ma exprim si sa vorbesc in cuvinte elevate.Blogul asta e fix ca sa nu fac chestia asta.

Bafta

Olive said...

Aaaa....sper sa citesti mesajul asta ca eu nu ma obosesc sa intru la tine pe blog/site.Nu am facut si nu o voi face niciodata.

Anonymous said...

Dupa virgula si punct, se pune spatiu.

Olive said...

pune tu spatiu.eu nu vreau.

Ramona said...

mama, ce de cocalari pe metru patrat :) Lasa-i ma sa te corecteze ca pe mine ma amuza linb(gv)istii