Romania

Cel mai recent reportaj/articol al celor de la ProTV se intituleaza astfel : "Adio, trafic infernal, gropi şi maidanezi! Avem o nouă problemă: pisicile comunitare. ".E genial cel ce a facut reportajul asta,cel mai inteligent (NOT! ). Acum as vrea sa il sun si sa il intreb cateva lucruri :
1. De cand a disparut traficul infernal din Bucuresti ?
2. In ce zi a lunii s-au terminat reparatiile tuturor strazilor cu gropi din oras ?
3. Gata, a-ti omorat toti cainii maidanezi in loc sa-i duceti la adaposturi ? (sa nu uitam dragi romani ca acum ceva timp am semnat o petitie (cei care au semnat-o),pe acelasi site ProTV, privind maltratarea si cruzimea fata de animale)
4. De cand pisicile maidaneze prezinta o amenintare asa de mare ?

La punctul 4 as vrea sa dezvolt putin si sa va intreb : Sunt pisicile mai amenintatoare decat un om ,un psihopat care te asteapta la coltul strazii sa-ti dea in cap si sa-ti fure telefonul,sau in scara blocului sa te violeze,sa te atace cu un cutit pentru 5 lei pe care ii ai in portofel ??
Pe mine ma sperie mai mult un om,un psihopat decat un animal.Recunosc ca imi este frica de caini,dar asta nu imi da dreptul sa ii omor,ii ocolesc pur si simplu si imi vad de ale mele si ei de ale lor.Orice fiinta are dreptul la viata,asa cum si criminalii care "misuna" pe strazi au dreptul asta asa il au si bietele animale fara aparare.
Revenind la principalul subiect ,cred ca ar trebui sa-si focalizeze atentia asupra unui singur lucru : U.E. !
Cu cat ei scriu despre pisici maidaneze,graffiti-uri semnate de anonimi,parlamentari care dau sute de milioane de euro pe case si masini,care cu cine se mai insoara/casatoreste,ce club/farmacie/chiosc de ziare/firma de haine isi mai face vreo vedeta autohtona, cu atat ei se indeparteaza mai tare de probleme cu adevarat importante in tara asta,care conteaza si care sunt vitale.Acele probleme sunt conditiile pe care ,din cate imi amintesc eu (vag si probabil incorect),au fost acceptate si ulterior semnat acel mic tratat de al nostru Basescu,urmand ca dupa rezolvarea si punerea in aplicatie a lor sa fim cu adevarat o putere in U.E. !
Dar nu,pe ei ii preocupa pisicile din Bucuresti domnule,firmele vedetelor.....mai ramane sa ii intereseze la ce ora se duc la baie/fac sex(cu prezertativ,fara,masochist,etc.)/se scoala dimineata/ce pasta de dinti folosesc,si asa cel putin asa fiecare vedeta ar ocupa cate 4 pagini de ziar zilnic.(Off topic : Acum ceva vreme am vazut intr-un ziar un articol despre Andreea Raicu,cum ca ea a fost la bunica ei la spital,ca a stat acolo toata noaptea si alte detalii din cele 2 zile cat a fost urmarita de paparazzi.Apai daca eu eram in locul ei dadeam in judecata ziarul respectiv pentru hartuire,si castigam.Pentru ca e viata ei privata si o priveste ce face cand nu apare pe sticla.)
Pentru final un mic sfat de la un cetatean roman : Ganditi-va cu ce ajuta reportajele astea generatia urmatoare si cu ce ar putea ajuta aderarea definitiva a Romaniei la U.E. !!



"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" - Mircea Badea

No comments: