Buna dimineata

Cat de buna sa fie o dimineata....mai ales cand te trezesti la 12:30 ?
Eu una nu mai stiu cum e....Sa-mi spuneti voi astia "casnici".Sa-mi dati si detalii: cum va stau hainele pe voi,cum arata patul,daca va curg bale sau daca aveti urdori/cojite la ochi....si va spun si eu cum arat eu....si cum arata fetele/femeile din transportul in comun cand voi dormiti.
Incepem cu masina cu care merg in fiecare zi,117.
Toata lumea vede fete/femei machiate excesiv dimineata,dar astea care merg cu 117 sunt "shefe".Cred ca locuiesc in cartierul pitzipoancelor.
Azi vad o tanti ,cred ca avea 40 de ani,era imbracata cu niste blugi cu sclipici si bilute cusute pe ei,indesati in cizme,sclipici,mascara excesiv,iar sclipici,buze rosii,3 tone de fond de ten........WTF?!?!?!?!?!
Aveam asa un mic impuls sa ma duc la ea sa ii zic : "Tanti nu mai ai 20 de ani ca sa te imbraci asa,si chiar daca ai avea 20 de ani tot nu te imbraci asa la 9 dimineata !!!!!!!"

Eu inca dorm pe mine la 9 dimineata si ele arata de parca se duc in club.......
E prea mult pentru o dimineata....orice dimineata....NU E BINE!!!!

Multe fete se duc la scoala la ora aia.....Parca scoala incepe la 8 ?!?!
Toate fetele care circula cu 117 se imbraca dupa acelasi principiu : blugi si bluze sclipicioase,gecutza blanoasa,cizmulite animal print cu toc cui,geanta eleganta mareeeeee plina cu produse cosmetice si 2 caiete,machiaj ca pentru nunta,unghiutze false luuuuuuuuuuungi si roz bonbon,par tapat la extrem........si aur frate...am uitat sa zic de aur !!
Doamne cat de false sunt ! Pitzipoance !Sub atata machiaj se ascund niste fete de 18 ani cu tenul unei femei de 40 de ani.
Stii.....nu le zice nimeni sa nu se imbrace asa....dar nu ca sa te duci la scoala.Scoala nu e club de noapte!La scoala inveti,nu dansezi pe masa!
Nu stiu nici de ce se mai mira oamenii ca sunt fetele de 14-18 ani violate.Pai cum dracu' sa nu le violeze cand ele in amiaza mare se imbraca ca de club,"lejer" (putine haine,mult machiaj) ???
Ma bucur ca exista si fete din generatia asta care se imbraca cat de cat decent.Nu normal,doar mai decent.De exemplu emo girls.Ele chiar se imbraca ;au bluze care le acopera,blugi/pantaloni baggy,esarfe;recunosc ca unele se imbraca ciudat,dar sunt imbracate fata de pitzipoance.Si nu le vezi pe la tv ca sunt violate !
Din pacate nu poate face nimeni nimic ca sa le impiedice sa se imbrace asa desucheat....

Si in metrou vad asemenea specimene....Nu stiu cum de nu simt ca oamenii se uita la ele si sunt scarbiti de felul cum arata ? Au si motiv oamenii astia,ele put a tutungerie si a alcool,machiaj intins....Bleah....
Presupunand ca au dormit la cineva si ca nu au stat toata noaptea in club,pun pariu ca puteau sa imprumute cateva haine si sa faca un dush.....Dar de ce sa arate urat in haine de baietzi cand pot arata oribil in hainele cu care au stat ore intregi si in care au transpirat ? Who am i to disagree them ?

Asa mi s-a acrit de specimenele astea,as vrea sa dispara.....daca nu dispar macar sa se civilizeze putin....
Cateva sfaturi feshan pentru ele !!

1.Cerceii mari rotunzi sau candelabru nu se poarta la trening!
2.Parul tapat si coafat in exces nu se poarta in fiecare zi!
3.Gentile elegante nu se potrivesc cu trening si adidashi!
4.Nici machiajul excesiv nu e de zi!
5.Pantofii/cizmele cu toc cui de 15 cm......nu e "pantoful lejer" de care ti-a zis diriga-ta ieri,stii tu...pantoful ala in care poti sta in picioare mai mult de 10 secunde !
6.Nu va mai copiati frate intre voi ! e suficient ca sunteti multe...mai lasati-va de lectii de pitzipongeala !

Am zis !!

2 comments:

Anonymous said...

Prea Cul si prea tru.:))

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.