hackeri

Un sistem ineficient de securitate.Cam cu asta se lauda aia de la CERN,aia de fac experimentul ala cu electroni si ce fac ei acolo.N-am inteles prea bine si oricum nu ma intereseaza asa tare.Eu doar astept 21 octombrie sa vad cum murim.

Parca jucam ruleta ruseasca :))


A da...vroiam sa va arat si o poza (defapt e o pagina de html pe care au lasat-o hackerii,care am uitat sa va zic ca sunt greci si daca intelege careva ce zic ei acolo sa-mi lase si mie veste)

8 comments:

VdG said...

Eu nu cred treaba cu hackereala.... pana la urma CERN-ul a inventat internetul cum il stim noi si cred ca au si eu ceva protectie. hai norok ;)

VdG said...

off-topic: cat de analfabet sunt :))

Olive said...

defapt e true...chiar au spart site-ul doar sa le demonstreze ca nu sunt protejati cum trebuie....si daca incerci sa accesezi site-ul CERN nu o sa poti...pentru ca tot GST au restrictionat accesul in lume ;)

VdG said...

Pai una e sa spargi un site si una e sa le spargi un server ceva si sa furi niste informatii. da accept la baiatu' pe hi5 sa nu ma superi :)

VdG said...

Ce e spore galactic mey? ziceai ca vrei sa-l iei. Nu te iert pt comm alea.

Olive said...

nici nu trebuie :))...Spore Galactic Edition.E fiu' lu Spore,si e mai inteligent ca tacsu' :>

VdG said...

mersi, foarte prompt. daca tot sunt cocalar azi hai sa fiu pana la capat; da-mi si mie id-ul tau ca m-am plictisit sa te intreb in commenturi........

Olive said...

acidburn_l ..... nu am vazut ieri,si azi abia am terminat treaba...."fimiar" scarba !