Bucharest City Chalenge part 2

Sunt incredibi de idioti oamenii astia!!Pentru 3 zile de etalat masini in fata unui public care incape intr-un autobuz de transport in comun,circulatia este oprita pe destul de multe strazi chiar si astazi,iar pe celelalte este atat de aglomerat incat iti vine sa te arunci de pe bloc,sa bati niste politisti in intersectie sau sa mergi cu bicicleta/role.(Personal...daca eram sofer....alegeam varianta B).
Bun...s-au intrecut intre ei ca ratatii,au tocit zeci de cauciucuri si cel mai important : au poluat aerul cu peste 50% (parerea mea).Cei care au mers prin Parcul Izvor sigur s-au simtit ca in Gara de Nord;acelasi miros innecacios de motorina arsa si aceiasi caldura ca de la sinele de tren incinse strabatea parcul.Si pentru ce au concurat ei ? Pentru un trofeu ? Mai erau si alte premii ? (eu chiar va intreb pentru ca habar nu am,nu ca m-ar interesa foarte tare,vreau sa stiu doar asa ca fapt divers....consider ca a fost o pierdere de timp si exces de nervi pentru altii).
In loc sa investeasca banii dati pentru construirea si amplasarea tribunelor si platirea bodyguarzilor de la BGS,adica pe niste cacaturi si fitze de ghertoi,puteau foarte frumos sa ii investeasca in ceva mai util si care are un efect de durata si un impact mult mai mare asupra oamenilor,care cu siguranta ar aprecia.De exemplu puteau sa renoveze un spital.Spitalul Marie Curie inca nu e renovat in totalitate,oamenii aia asteapta in fiecare luna sa primeasca cei 2% din salariile de la cei care au optat pentru a ajuta spitalul,sigur le-ar fi prins bine macar jumatate din cat au dat ei pentru evenimentul asta.
Am citit ,nu mai stiu exact unde, ca circuitul asta e printre putinele din Europa.Sigur nu i-ar duce nimeni lipsa daca nu ar mai fi.Probabil ca aia care mai au circuite de F3 si FIA GT sunt mult mai organizati ca astia,si pe langa luxul pe care il aveau pregatit si ai nostri romani pentru VIPII si VIPELE prezenti,au oraganizat si circulatia din oras in asa fel incat sa nu incurce traseele oamenilor si nici sa le dea dureri de cap.Dar se stie ca politaii nostri fac gimnastica de clasa a - lV - a in intersectii in loc sa dirijeze circulatia.


Si cu asta am zis !!

No comments: