SOCANT

Prima oara am crezut ca e vreo gluma,dar nu este.
Am primit un mail de la o colega de serviciu,un mail despre o batrana de 82 de ani,din Maramures,Rozavlea care primeste o pensie de 3 lei,dupa ce a lucrat 70 de ani in agricultura.Asta inseamna de 10.000 mii de ori mai putin decat fostul director al Autoritatii Aeronautice din Romania.Frumos,nu ?
Reportajul a fost difuzat pe Realitatea TV (facem reclama ca sunt oameni de treaba).Dupa acest reportaj peste 100 de oameni (surprinzator de mic numarul oamenilor cu suflet) au spus ca vor trimite bani batranei si ca o vor ajuta.Orice suma cat de mica conteaza pentru batrana.

In acelasi caz ca al Ioanei Rosca mai sunt zeci de oameni in invecinatatea comunei si cel putin inca 2 persoane cu pensie sub 10 lei in aceiasi comuna.


Daca cineva se simte un bun samaritean ii poate trimite batranei orice suma de bani prin mandat postal la adresa urmatoare : Rozavlea,Maramures,Str. Valea Satului nr 734.


Mai multe detalii despre reportaj aveti aici
http://www.emaramures.ro/Video-Maramures/Video.aspx?ID=364

2 comments:

VdG said...

Trist.... am o solutie mai buna. Cum ar fi daca mi-ati trimite bani mie!?
Nu poti sa trimiti niste bani cuiva si ai scapat de problema, trebuie sa se faca ceva ca pe viitor sa nu se ajunga in situatia asta. Pana atunci astept banii....

Olive said...

nu iti trimite nimeni tie ca tu esti tanar inca poti.....si plus de asta tu ii cheltui pe masini si femei.